ÇANKIRI / YAPRAKLI - Yukarıöz Ortaokulu

Yukarıöz Ortaokulu'nda 23 Nisan coşkusu

GELENEKSEL OKULDA BALIK YEMEYEN ÖĞRENCİ KALMASIN ETKİNLİĞİ

Ock

Okulumuzda tüm kademeler arasında bilgi yarışması düzenlendi.

Ock

LGS sınavına girecek olan öğrencilerimiz için bir üst eğitim kademelerinin tanıtımı amaçlı, gezi düzenlendi.

Gezide öğrencilerimize Fen Bilimleri Öğretmeni İlayda MUTLU eşlik etti.

Haz

Sevgili evlatlarımızı yeni ufuklara uğurlarken her şeyin gönüllerince olmasını istiyor ve bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Haz

YOĞUN GEÇEN BİR YILIN ARDINDAN ÖĞRENCİLERİMİZLE KÖY LEZZETLERİ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTUK.

Haz

“BALIK YEMEYEN ÖĞRENCİ KALMASIN” ETKİNLİĞİ İLE BERABER OKULLARIMIZDA SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Haz

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZLE YUKARIÖZ ÖZEL KIZ YURDU YEMEK PROGRAMINDA ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ.

Haz

OKULUMUZDA ÇEVRE KORUM HAFTASI KUTLANDI.

Okulumuzda İl Jandarma ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından öğrencilerimiz eşliğinde ağaçlandırma çalışmaları yapıldı.

May

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Erdi YILDIRIM önderliğinde, ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından Trafik ve İlkyardım Haftası kutlandı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen kutlama programında günün anlam ve önemini belirten yazılar ve şiirler okundu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Başarılı öğrenciye bisiklet hediye edildi

Çankırı'nın Yapraklı ilçesi Yukarıöz Ortaokulu'nda eğitim gören ve çeşitli başarılara imza atan öğrenciye, okul tarafından bisiklet hediye edildi.

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü Düzenlendi

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ. CESARET RUHUMUZDA VAR!

Mrt

Yukarıöz İlkokulu Milli Eğitim ve Sağlık bakanlıklarının 'Sağlıklı Beslenme ve Obezite ile Mücadele Programı' 'kapsamında "Sağlıklı Besleniyorum" etkinliği başlattı.

Mrt

Türk Kurtuluş Savaşı'nın en çetin döneminde, bir millî marşa duyulan gereksinmeyi göz önüne alarak yazılan ve bizlere armağan edilen bu milli marşı, öğrencilerimiz hep bir ağızdan coşku ve gururla okuyarak Mehmet Akif Ersoy'u saygıyla andı.