ÇANKIRI / YAPRAKLI - Yukarıöz Ortaokulu

“BALIK YEMEYEN ÖĞRENCİ KALMASIN” ETKİNLİĞİNDE ÖĞRENCİLERE BALIK EKMEK DAĞITILDI

“BALIK YEMEYEN ÖĞRENCİ KALMASIN” ETKİNLİĞİ İLE BERABER OKULLARIMIZDA SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Okulumuzda yeni nesilin balıkla buluşmasını sağlamak ve balık tüketimi konusunda farkındalık yaratmak için bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Ayrıca sağlıklı beslenmede önemli rolü olan balığı çocuklarımıza sevdirmek, mümkünse haftada en az iki gün balık tüketmeye teşvik etmek, ülke ekonomisine ve üretime katkı sağlamak amacıyla bu tür etkinliklere önem veriyoruz." Ağaç Yaşken Eğilir" atasözümüze uygun olarak balığın faydalarını küçük yaşta çocuklarımıza öğreterek sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla bu projeyi yürütüyoruz. Bunun yanında .  "Balık Yemeyen Öğrenci Kalmasın" etkinliklerinin gelenek halinde her yıl devam etmeyi düşünmekteyiz. Projede emeği geçen değerli öğretmen ve okul çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

08-06-202308-06-202308-06-202308-06-2023

Yayın: 08.06.2023 - Güncelleme: 08.06.2023 10:51 - Görüntülenme: 126