ÇANKIRI / YAPRAKLI - Yukarıöz Ortaokulu

Yukarıöz Ortaokulu

Adres
YUKARIÖZ KÖYÜ ŞEYH İSMAİL MEVKİİ NEVZAT AYAZ KÜME EVLERİ YUKARIÖZ ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO 23 YAPRAKLI / ÇANKIRI
Vizyon
Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaş haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumu olabilmektir.
Misyon
• Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen ATATÜRK ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir. • Öğrencilerimizi birbirini geçmek için değil, yapabileceklerinin en iyisini yapmak üzere yönlendirmek. • En kalıcı öğrenme olan yaparak – yaşayarak öğrenmeyi öğretmek. • Ezberleyen değil, bilgiyi kullanabilen insan olarak yetiştirmek. • Özünde bizim yapmaya çalıştıklarımızla, gençlerimizin yapmalarını amaçladıklarımız aynı: Duymak, dinlemek ve fark etmek… Sormak, araştırmak ve üretmek. Sürekli gelişmeye inanmak, inandırmak, özendirmek. Kararlılıkla, duyarlılıkla... • Kendisi olmaktan mutlu, özgür ve özgüvenli nesiller yetiştirmek için. Eğitimci, anne, baba...Hangi kimlikle bakarsak bakalım hepimizin tek ve ortak hedefi var : Çocuklarımızın bizi aşması...
08.30/15.25
Kaloriferli